Uutiset

21.06.2017

Kirkolliset 22.6.2017

Rymättylän seurakunta

02.06.2017

Kirkolliset 2.6.2017

Rymättylän seurakunta

Uutiset

Viestintä

Kirkko on viestintäyhteisö

Kirkon tehtävän voi sanoittaa monella tavalla, mutta aina sen ytimessä on viestintä: ilosanoman välittäminen, ihmisten puhutteleminen, yhteisön rakentaminen.

Naantalin seurakuntayhtymässä  kaikkien työntekijöiden tehtävänä on antaa seurakuntalaisille mahdollisimman avointa ja monipuolista tietoa seurakunnan sanomasta, toiminnasta, hallinosta ja taloudesta.

Kun haluat ottaa yhteyttä seurakuntaan, antaa palautetta tai kysyä neuvoa etkä tiedä kenen puoleen kääntyä, viestinnän henkilökunta on valmis sinua auttamaan. Ota yhteys oman seurakunnan seurakuntasihteeriin: Jorma Laine (Merimasku) 040 130 8303, Hanne Tuulos (Naantali) 040 130 8309, Nina Lehtovirta (Rymättylä) 040 130 8382 tai seurakuntayhtymän viestintäsihteeri Merttu-Mari Huoposeen 040 130 8359.

Seurakuntien viestinnästä vastaavat kirkkoherrat. Lisäksi jokainen työala on vastuussa oman toimintansa tiedottamisesta.Yhtymän viestintää johtaa yhteinen kirkkoneuvosto. Käytännön viestintätehtävistä vastaa yhtymän viestintäsihteeri.

Ilmoittelu paikallislehdissä

Kaikkien yhtymän seurakuntien kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantain Rannikkoseudussa. Lisäksi seurakuntien yhteinen ilmoitusaukeama julkaistaan Rannikkoseudun isojakelun (jaetaan kaikkiin naantalilaisiin kotitalouksiin) yhteydessä kaksi kertaa vuodessa kevät- ja syyskauden alussa. Naantalin  tapahtumista ilmoitetaan myös torstaisin Kaupunkiuutisissa. Merimaskun, Rymättylän ja Velkua-Livonsaaren alueen kirkolliset ilmoitukset julkaistaan lisäksi kuntatiedotteessa.

Seurakuntien ja yhtymän verkkosivut

Pidämme tärkeänä tarjota seurakuntalaisillemme oikeaa ajantasaista tietoa. Sen takia pyrimmekin päivittämään verkkosivujamme ahkerasti parhaamme mukaan, jotta ne palvelisivat teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Naantalin seurakunnan verkkosivujen päivityksestä vastaa seurakuntasihteeri Hanne Tuulos. Kirkolliset viikkoilmoitukset laatii toimistosihteeri Outi Kattelus.

Rymättylän seurakunnan verkkosivuja päivittävät seurakuntasihteeri Nina Lehtovirta ja kirkkoherra Petri Sirén.

Merimaskun seurakunnan verkkosivuja päivittää toimistosihteeri Jorma Laine.

Naantalin seurakuntayhtymän verkkosivuja päivittää viestintäsihteeri Merttu-Mari Huoponen.

Kaikki yhtymän seurakunnat ovat myös Facebookissa!
Naantalin seurakunnan Facebook
Rymättylän seurakunnan Facebook
Merimaskun seurakunnan Facebook