Seurakuntayhtymän yhteistyötahoja

Tällä sivulla olevien linkkien kautta voit tutustua muutamien Naantalin seurakuntayhtymän yhteistyökumppaneiden toimintaan.

Turun Seutusanomat Länsi on Vesper-lehden kautta Naantalin seurakuntayhtymälle erittäin tärkeä yhteistyökumppani. Vuoden 2017 alusta Vesper ilmestyy neljä kertaa vuodessa Turun Seutusanomat Länsi -lehden välissä.


Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin sivuilla on luettavissa mm. kaupungin historiaa, kokousuutisia sekä muita ajankohtaisia asioita. Naantalin kaupungin tapahtumia voit seurata kaupungin omasta Tapahtumakalenterista.

Naantalin matkailu

Naantalin matkailun sivuilla on kerrottu kattavasti Naantalin sekä sitä ympäröivien kuntien ja saariston matkailumahdollisuuksista. Naantali-esitteessä on listattu mm. majoituspaikkoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä.

Naantalin musiikkijuhlat

Naantalin musiikkijuhlat tarjoaa joka vuotisen mahdollisuuden nauttia korkeatasoisesta kamarimusiikista maailman huippuihin kuuluvien muusikoiden esittämänä.  Rannikkoseutu seuraa mielenkiinnolla seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien toimintaa ja raportoi mm. kokousuutisia kaupunkilaisten luettavaksi.


Tutustu myös kirkkohallituksen verkkosivuihin!

Sakasti.evl.fi